Samen spelen

Padel is heel leuk om te doen. Gewoon voor de lol. Het is ook uitdagend om je krachten ‘ns te meten met anderen. Dat kan!

Clubavond bij DunaMar

Elke donderdagavond is het volop gezelligheid en sportief fanatisme bij DunaMar. Kom eens meedoen met de ‘instuif’ tussen 19.30 en 22.00 uur, voor slechts € 5,- p/p. Doe nou maar!

DunaMar-ladder

Daag met je vaste partner andere duo’s uit op de DunaMar-ladder. Raising the ranks. Geef je hier op voor de clubladder. De ladder start vanaf 29 juni.

Opening Padelclub DunaMar 18 mei 2019Toernooi Padelclub DunaMar

Op zoek naar een mede-speler?

Padel speel je met z’n vieren. Je maakt snel nieuwe vrienden. Laat het ons weten als je op zoek bent naar andere padelspelers. Wij matchen je graag!

Er zijn diverse WhatsApp-groepen met padelspelers van allerlei niveau. En bijvoorbeeld met de handige app PadelTrack organiseer je eenvoudig wedstrijden met je (nieuwe) vrienden. Stuur een berichtje als je wilt worden toegevoegd aan de Padeltrack-groep van DunaMar: Mix & Match & have fun!

Toernooien in Nederland

In heel Nederland worden padeltoernooien georganiseerd. Bekijk de padeltoernooien-kalender op de website van de Nederlandse Padelbond (NPB).

Landelijke padelcompetitie

Voor alle padel-lovers in Nederland is er een landelijke en regionale padelcompetitie. Op vrijdagavond of in het weekend. Laat het ons weten als je met een DunaMar-team mee wilt doen met de voorjaars- of najaarscompetitie.

Ranking: op welke plek sta jij?

Speel je mee met toernooien en competitie van de NPB? Dan komt je naam tevoorschijn op de officiële Nederlandse ranking. Deze ranking is ook gekoppeld aan de internationale ranking van de IPF.

Volg DunaMar

Volg alle ontwikkelingen via onze pagina’s op:

Facebook en

Instagram.