Samen spelen

Padel is heel leuk om te doen. Gewoon voor de lol. Het is ook uitdagend om je krachten ‘ns te meten met anderen. Dat kan!

Toernooien in Nederland

In heel Nederland worden padeltoernooien georganiseerd. Bekijk de padeltoernooien-kalender op de website van de Nederlandse Padelbond (NPB).

Landelijke padelcompetitie

Voor alle padel-lovers in Nederland organiseert de NPB een landelijke padelcompetitie. Op vrijdagavond of in het weekend. Laat het ons weten als je met een DunaMar-team mee wilt doen met de voorjaars- of najaarscompetitie van de NPB.

Clubavond bij DunaMar

Elke donderdagavond is het volop gezelligheid en sportief fanatisme. Kom eens meedoen. Doe nou maar!

DunaMar-ladder

Daag met je vaste partner andere duo’s uit op de DunaMar-ladder. Raising the ranks.

Ranking: op welke plek sta jij?

Speel je mee met toernooien en competitie van de NPB? Dan komt je naam tevoorschijn op de officiële Nederlandse ranking. Deze ranking is ook gekoppeld aan de internationale ranking van de FIP.

Op zoek naar een mede-speler?

Padel speel je met z’n vieren. Je maakt snel nieuwe vrienden. Laat het ons weten als je op zoek bent naar andere padelspelers. Wij matchen je graag!

Er zijn diverse WhatsApp-groepen met padelspelers van allerlei niveau. En bijvoorbeeld met de handige app PadelTrack organiseer je eenvoudig wedstrijden met je (nieuwe) vrienden.

Volg DunaMar

Volg alle ontwikkelingen via onze pagina’s op:

Facebook en

Instagram.