Proclaimer

Padelclub DunaMar plaatst met de grootst mogelijke zorg informatie op deze website en doet er alles aan om de informatie actueel en juist te houden.

Mocht je toch een document of pagina tegenkomen waarvan je denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat of ten onrechte is geplaatst, dan stelt DunaMar je reactie op prijs. Je kunt dit laten weten via het contactformulier.

Privacy

Alle persoonsgegevens die je aan ons verstrekt in het kader van je reactie of verzoek om informatie, worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de privacyverklaring van padelclub DunaMar.

Content van derden

Het is mogelijk dat deze website content en/of links naar websites van derden bevat. DunaMar is niet verantwoordelijk voor de inhoud en werkwijze van content van derden of voor enig gebruik hiervan door gebruikers van deze website. Voor producten of diensten die worden aangeboden door derden gelden de toepasselijke voorwaarden van die derden.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie en voor algemeen gebruik. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. DunaMar is niet aansprakelijk voor enige schade die is of kan ontstaan als gevolg van (in)direct gebruik van onjuiste, verouderde of incomplete informatie op deze website.