Events

Iedereen is van harte welkom bij padelclub DunaMar. Hagenaars en Hagenezen, expats, toeristen en padelliefhebbers uit heel Nederland. Naast de wekelijkse clubavond organiseert DunaMar regelmatig evenementen, ook op aanvraag.

Padel speel je samen. Leeftijd en speelniveau doen er niet toe: ‘de jeugd’ en mensen in hun tweede jeugd hebben allemaal plezier op de baan.

Next events bij DunaMar

Voor recreanten en startende padellers zijn er leuke evenementen. Voor fanatieke sporters zijn er ook officiële toernooien en competitie bij DunaMar.

Sportiviteit en fun staan altijd voorop! Padel speel je samen.

Startende padel-dames

Op zaterdag 25 januari komt er een leuk evenement, speciaal voor startende padel-dames. Je leert spelenderwijs hoe leuk padel is. En je leert andere padellers kennen. Alles met een knipoog en met prijsjes 😉 Er zijn nog enkele plekken vrij.

Ouder-kind toernooi

Op zaterdag 15 februari organiseert DunaMar een toernooi, waarbij een ouder met zijn/haar kind speelt. Bij de indeling van het toernooischema wordt rekening gehouden met het niveau van de familiaire duo’s.

Torneo Americano de padel

Het ‘Torneo Americano de Padel’ is net als padel overgewaaid uit Zuid-Amerika. Schrijf je individueel in voor een 1-dags-toernooi. Lees meer over het Torneo Americano bij DunaMar.


Vorige evenementen

In 2019 ontdekten Den Haag en omstreken de gezellige evenementen bij DunaMar. The beginning of a great journey…

Foute Kersttruien toernooi

Wie durfden er mee te doen met het Foute Kersttruien toernooi?

Scorpio Torneo

DunaMar heeft een speciale band met het sterrenbeeld schorpioen. Daarom was er een Scorpio Torneo Padel.