Events

Iedereen is van harte welkom bij padelclub DunaMar. Hagenaars en Hagenezen, expats, toeristen en padelliefhebbers uit heel Nederland. Naast de wekelijkse clubavond organiseert DunaMar regelmatig evenementen, ook op aanvraag.

Padel speel je samen. Leeftijd en speelniveau doen er niet toe: ‘de jeugd’ en mensen in hun tweede jeugd hebben allemaal plezier op de baan.

Next events bij DunaMar

Voor recreanten en startende padellers zijn er leuke evenementen. Voor fanatieke sporters zijn er ook officiële toernooien en competitie bij DunaMar.

Sportiviteit en fun staan altijd voorop! Padel speel je samen.

Women’s Day Padel Event

Op zondag 8 maart organiseert DunaMar een speciaal evenement. Op het programma staan een (korte) clinic én een friendly toernooi. Het thema is #EachforEqual

Torneo Americano de padel

Het ‘Torneo Americano de Padel’ is net als padel overgewaaid uit Zuid-Amerika. Schrijf je individueel in voor een 1-dags-toernooi. Lees meer over het Torneo Americano bij DunaMar.


Vorige evenementen

Den Haag en omstreken ontdekt de gezellige evenementen bij DunaMar. The beginning of a great journey…

Ouder-kind toernooi

Op 15 februari 2020 organiseerde DunaMar een toernooi, waarbij vaders of moeders met hun dochter of zoon speelden. Er werd flink gestreden en gelachen door de familiaire padel-duo’s.

Startende padel-dames

Op 25 januari 2020 was er een leuk evenement, speciaal voor startende padel-dames. Spelenderwijs leren hoe leuk padel is. En andere padellers leren kennen. Alles met een knipoog en met prijsjes 😉

Foute Kersttruien toernooi

Wie durfden er mee te doen met het Foute Kersttruien toernooi?

Scorpio Torneo

DunaMar heeft een speciale band met het sterrenbeeld schorpioen. Daarom was er een Scorpio Torneo Padel.