Events

Iedereen is van harte welkom bij padelclub DunaMar. Hagenaars en Hagenezen, expats, toeristen en padelliefhebbers uit heel Nederland. DunaMar organiseert regelmatig evenementen, ook op aanvraag.

Padel speel je samen. Leeftijd en speelniveau doen er niet toe: ‘de jeugd’ en mensen in hun tweede jeugd hebben allemaal plezier op de baan.

Next events bij DunaMar

Voor recreanten en startende padellers zijn er leuke evenementen. Voor fanatieke sporters zijn er ook officiële toernooien en competitie bij DunaMar. Sportiviteit en fun staan altijd voorop! Padel speel je samen.

Foute Kersttruien toernooi

Haal je Foute Kersttrui maar weer uit de kast! Vrijdag 15 december van 18.00 – 21.30 uur kan je er prijzen mee winnen. Wie durven er mee te doen?

Clubavond op vrijdag

Bij de Mix & Match Clubavond zijn alle padellers welkom om met elkaar te spelen, dus ook startende padellers. Je kunt gewoon in je eentje komen en meedoen. Er is iemand aanwezig die wat tips & tricks kan geven.

Je hoeft je niet vooraf aan te melden – mag wel. Voor 10 euro p/p doe je mee op vrijdag van 18.00 – 20.00 uur. Start je weekend goed!

Next Mix & Match Clubavonden = tijdens de wintermaanden is er geen Clubavond. De banen zijn gewoon beschikbaar voor de verhuur. De data voor de volgende clubavonden worden op deze pagina en in de groepsapp van DunaMar bekend gemaakt.

Sunday Funday Padel

Houd ook onze Insta in de gaten voor nieuwe edities van Sunday Funday Padel.

Torneo Americano de padel

Het ‘Torneo Americano de Padel’ is net als padel overgewaaid uit Zuid-Amerika. Schrijf je individueel in voor een 1-dags-toernooi. Lees meer over het Torneo Americano bij DunaMar.


Vorige evenementen

Den Haag en omstreken ontdekt de gezellige evenementen bij DunaMar. The beginning of a great journey…

Sport Experience

Er waren 4 superleuke sporten op 1 dag: beachvolleybal, badminton, handbal en padel.

New Moon Scorpio Padel Night

Er werd gepadeld tijdens de New Moon Scorpio Padel Night.

Argentijnse Asado (BBQ)

Er was een padeltoernooitje, met aansluitend een Argentijnse BBQ (Asado Argentino). We hadden Maxima ook uitgenodigd.

Women’s Day Padel Event

DunaMar organiseerde een speciaal evenement voor Women’s Day met als thema #EachforEqual. Op het programma: (korte) clinics én een friendly toernooi.

Ouder-kind toernooi

DunaMar organiseert af en toe een ouder-kind toernooi, waarbij vaders of moeders met hun dochter of zoon speelden. Er werd flink gestreden en gelachen door de familiaire padel-duo’s.

Startende padel-dames

Speciaal voor startende padel-dames zijn er ook evenementen. Spelenderwijs leren hoe leuk padel is. En andere padellers leren kennen. Alles met een knipoog en met prijsjes 😉 Let’s go for a FUNky Padel Time @ DunaMar!

Scorpio Torneo

DunaMar heeft een speciale band met het sterrenbeeld schorpioen. Daarom is er elk jaar een Scorpio Torneo Padel.