Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op via info@dunamar.nl

Veelgestelde vragen aan DunaMar

Je kunt zelf een baan reserveren bij Padelclub DunaMar.

 1. Registreer je eigen account eenmalig in het reserveringssysteem
 2. Bekijk de beschikbare tijden*
 3. Reserveer eenvoudig een padelbaan (en eventueel ook huurrackets)
 4. Betaal de reservering via iDeal
 5. Je ontvangt een toegangscode voor het entreehek
 6. Huurrackets liggen in een locker naast de baan (achter het houten huisje)

* Om onze 2 banen optimaal te benutten, willen we lege blokjes van 30 minuten in de planning voorkomen. Hierdoor moet je soms een andere boekingsduur of tijdstip selecteren.

In het reserveringssysteem zie je de beschikbaarheid per padelbaan. Je selecteert jullie gewenste tijdvak, waarbij de minimale boekingsduur 1 uur bedraagt.  Om onze 2 banen optimaal te benutten, willen we lege blokjes van 30 minuten in de planning voorkomen. Hierdoor moet je soms een andere starttijd of boekingsduur selecteren.

Je kunt zelf een geboekte padelbaan uit het reserveringssysteem halen. Binnen je profiel zit een Annuleer-knop. Er zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing.

 • 48 uur voor de boeking is annuleren van een padelbaan kosteloos
 • tussen 24 en 48 uur vóór de boeking zijn de kosten 50%
 • binnen 24 uur vóór de boeking zijn de kosten 100%

Het te restitueren bedrag wordt binnen 14 dagen na de gereserveerde boeking teruggestort. Daarbij staat vermeld ‘Mollie payments’.

Tot 48 uur vóór de boeking kan je de reservering kosteloos omboeken. Je kunt de baan zelf annuleren met de Annuleer-knop binnen je profiel. Het geld komt automatisch weer op je rekening (met als omschrijving ‘Mollie Payments’). Je maakt daarna gewoon opnieuw een boeking in het reserveringssysteem.

Aan het verplaatsen van boekingen korter dan 48 uur van tevoren zijn kosten verbonden:

 • tussen 24 en 48 uur vóór de boeking zijn de kosten 50%
 • binnen 24 uur vóór de boeking zijn de kosten 100%

Zie de annuleringsvoorwaarden.

De huurrackets liggen in een locker. Die locker hangt naast de padelbanen, achter het houten huisje. De code van deze locker staat op de factuur en in de bevestigingsmail.

Wil je achteraf nog rackets toevoegen aan je boeking? Dat kan via de webshop.

Tweedehands padelballen zijn gratis te gebruiken en liggen in een zwarte emmer, die onder het huisje staat.

Het is niet ideaal, maar padel kan ook gespeeld worden als het regent. Alleen bij heel slechte weersomstandigheden (zoals sneeuw, hagel, ijzel, stortregen, storm of onweer) kan je de baan maximaal 30 minuten voor aanvang van je boeking annuleren. Stuur dan een mail naar info@dunamar.nl. De baan kan zonder extra kosten op een ander moment -op basis van beschikbaarheid- opnieuw worden ingeboekt.

Als de weersomstandigheden ná 15 minuten na start van de gereserveerde tijd te heftig worden, dan is de bezoeker gehouden de volledige hoofdsom te betalen.

Wordt het te gevaarlijk om te spelen, dan informeren wij de hoofdboeker zo spoedig mogelijk voor aanvang van de boeking. Wij hanteren: ‘Geen bericht is goed bericht.’

De toegangscode voor het hek wordt 15 minuten voor de boeking ingaat geactiveerd. Eerder niet.

Mocht je per ongeluk de verkeerde code hebben ingevoerd, dan kan je het opnieuw proberen door eerst een # in te toetsen. De druktoetsen maken geen duidelijk geluid als je ze indrukt.

Wij begrijpen het als je de game nog even af wilt maken. Dat is geen probleem. Als je echt langer gaat doorspelen, reserveer dan opnieuw de baan. Of stuur ons even een berichtje, zodat we een betaalverzoek kunnen sturen voor de extra speeltijd.

Er zijn vaste lesreeksen, losse lessen, masterclasses en matchlessons bij DunaMar. Lees meer over de diverse lesmogelijkheden. Stuur een mail naar info@dunamar.nl voor meer informatie en om je op te geven voor padelles.

Regelmatig zijn er gezellige evenementen bij Padelclub DunaMar. Houd onze Insta en de pagina met events in de gaten.

Ben je iets vergeten? Bel of mail DunaMar dan even en wij leggen het voor je apart.

Ja, de padelbanen zijn voorzien van duurzame led-verlichting, die tot 23.00 uur aan mag.

Ja, er worden padelclinics georganiseerd bij DunaMar. Mail info@dunamar.nl voor informatie over (bedrijfs)clinics en groepslessen.